10/27/2012

Personalni Šoper u L'Atelieru!

Koliko puta ste pomislili da bi vam olakšalo život i uštedelo vreme kada bi neko umesto vas odabrao prave komade i iskombinovao ih po vašoj meri? Taj neko se zove personalni šoper, a od ove jeseni možete ga potražiti u L'Atelieru.


Personalni šoper pomaže klijentu da sagleda ključne odrednice dosledosti jednog stila i upoznaje ga sa modom, materijalima, bojama i trendovima. Gradi jak lični pečat i stil klijenta, pomaže mu da bude obučen po poslednjim trendovima, ali i da odabere odeću koja najvise odgovara ličnosti,figuri i životnom stilu.


Personalni šoper pomoćiće vam da unapredite svoju ličnost i svest o svojim stilskim odrednicama, da kvalitetno kupujete u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima i da uvek budete informisani o brendovima i modnim tendencijama.


L'Atelierov personalni šoper, Iva Stefanovic je magistrirala modni dizajn 2004.godine u Italiji i respektabilno je ime u svetu domaće mode. Sedam godina je bila na poziciji modnog urednika srpskog izdanja magazina ELLE i već 10 godina uspešno vodi modni brend pod svojim imenom.




Za više informacija o ovoj usluzi i zakazivanje termina sa personalnim šoperom, pozovite nas na 011/4141124 ili nam pišite na latelierblog.belgrade@gmail.com




No comments:

Post a Comment